راهنمای سفر هوایی بیماران در پروازهای هواپیمایی ماهان
سفر با هواپیما از جهت راحتی و صرفهجویی در زمان بر دیگر روشهای مسافرت ارجح است. از این رو بسیاری از مسافران با خرید بلیط هواپیما راه سخت و طولانی را بر خود آسان میکنند و در زمانی اندک خود را به مقصد مورد نظرشان میرسانند.
در این بین مسافرینی هستند که دچار بیماری شده و بیماری آنها میتواند بر وضعیت ایشان سلامت و آرامش سایر مسافران و به طورکلی امنیت سفر هوایی تاثیر بسزایی داشته باشد. سازمان هواپیمایی کشور با وضع قوانینی برای حفظ سلامت فردی از ورود برخی بیماران که سفر هوایی به هر دلیلی برایشان خطرناک است جلوگیری میکند.
در این مطلب به بررسی نکاتی در خصوص سفر بیماران و تمام کسانی که با وجود بیماری بهتر است با هواپیما سفر نکنند، پرداختهایم؛ با ماهان چارتر همراه ما باشید.
اغلب مسافرین که با وجود بیماری اقدام به خرید بلیط هواپیما و مسافرت از طریق سفر هوایی میکنند در دو گروه تقسیمبندی میشوند:
دسته اول مسافرینی که بیماری آنها ربطی به سفرشان ندارند و به طور تصادفی اتفاق افتاده است و به قصد سیاحت، زیارت و ... سفر میکنند و مشکلی هم از لحاظ پرواز برایشان ایجاد نمیشود.
دسته دوم آن گونه از مسافرینی هستند که به قصد درمان بیماری خود راهی سفر هوایی میشوند و شرایط پرواز میتواند بر وضعیت سلامتی وی تاثیر سوء گذاشته و موجب تشدید بیماری شود. این گونه مسافرین معمولاً قادر نخواهند بود در طول پرواز از خود مراقبت کرده و به یک همراه نیاز دارند.
چنین مسافرینی نیازمند اخذ مجوز پزشکی برای ورود به هواپیما هستند که توسط واحد پزشکی هوایی شرکت هواپیمایی مورد نظر صادر میشود.
چه بیمارانی نیاز به مجوز برای سفر هوایی دارند؟
این دسته از مسافران ممکن است تحت تاثیر عوامل ناشی از کاهش فشار و اکسیژن در پرواز قرار گرفته و یا محدودیت فضای کابین هواپیما مشکلات روانی برای ایشان در پی داشته باشد.
چه بیمارانی بدون مجوز پزشکی میتوانند با هواپیما پرواز کنند؟
سفر هوایی برای کدام بیماران ممنوع است؟
در سفرهای هوایی، در صورت مشاهده وضعیتهای زیر اجازه پرواز به مسافران داده نخواهد شد:
خانمهای باردار در چه صورتی میتوانند با هواپیما سفر کنند؟
نکات مهم در خصوص سفر هوایی بیماران
حتما 48 تا 72 ساعت قبل از پرواز جهت تأیید فرم پزشکی خود به پزشکان معتمد مراجعه کنید.
دفاتر فروش و کارکنان خدمات فرودگاهی در جریان شرایط ویژه خود قرار دهید. مخفی کاری یا مطرح نکردن بیماری ممکن است در مراحل نهایی برایتان مشکلساز شود و خدمه پرواز با اطلاع از بیماری مانع از سوار شدن شما به هواپیما شوند. پس بهتر است قبل از سفر در مورد وضعیت بیماری خود صحبت کرده و با اخذ مشاورههای لازم از ضررهای مالی جلوگیری کنید.
درصورتیکه پرواز شما ترانزیت و چند مسیره است، در فرم پزشکی خود این موضوع را حتما قید کنید.
اگر وضعیت سلامتی شما برای سفر هوایی مساعد نیست، میتوانید با قطار و یا اتوبوس خود را به مقصد مورد نظر برسانید.